Epson WF-M105

EPSON WF-M105 MONOKROM

Epsonov prvi pisač s ugrađenim sustavom za jednobojnu tintu i s Wi-Fi spojivošću za iznimno povoljan uredski ispis

GDJE KUPITI

275 KM

MPC

Epsonova originalna pigmentna tinta koja se brzo suši jamči ispis poslovnih dokumenata koji su otporni na vodu, razmazivanje i blijeđenje, a Micro Piezo tehnologija omogućuje kvalitetu ispisa dokumenata kakva se očekuje od Epsona. Epson WorkForce M105 printer je s mrežnom podrškom za dijeljenje u malim radnim skupinama, ali se, s obzirom na svoju kompaktnost, može koristiti i na radnim stolovima pojedinačnih korisnika.

Product Features
Brzina ispisa ISO/IEC 24734: 15 Str/min Monokrom
Brzina ispisa draft: 34 Str/min Monokrom (obični papir)
Rezolucija ispisa: 1.440 x 720 dpi
Maksimalni kapacitet ispisa: 5.000 Stranica mjesečno
Formati papira: A4, A5, A6, B5, C6 (koverta), DL (koverta), Br. 10 (koverta), Dopis, Korisnički definirano
Priključci: Bežični LAN IEEE 802.11b/g/n, USB 2.0
Opseg isporuke: Dvije boce crne pigmentne tinte T7741 od 140 ml, Upravljački programi i pomoćni programi (CD), Kabel za napajanje, Upute za određivanje postavki, Upute za korištenje (CD)
Garancija: 12 Mjeseci; Produžite garanciju na 36 mjeseci registracijom proizvoda na www.epson.eu/printerwarranty

Potrošni materijal:

T7741 Crna pigmentna boca 140ml; 6000 str. ispisa C13T77414A 35 KM
Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti.

REGISTRUJ
PROIZVOD

Visokokvalitetni, profesionalni ispis sad je iznimno povoljan

Bilo da radite od kuće ili iz ureda, Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom smanjit će vaše troškove ispisa i poslovanja. Naša serija tintnih pisača iznimno visokog kapaciteta kombinira pristupačnost, praktičnost, kvalitetu i pouzdanost u jednom nevjerojatnom paketu.

Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom savršen je izbor za svakoga tko želi iznimno povoljan ispis bez muke i smanjenja izvedbe ili kvalitete.

Glavne pogodnosti

 • Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

  Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

  Pisač sa sustavom spremnika s tintom iznimno visokog kapaciteta pruža Epsonovu kvalitetu po iznimno povoljnoj cijeni.

  Pisači su opremljeni izvornim Epsonovim bočicama s tintom velikog kapaciteta koji pružaju nevjerojatni kapacitet ispisa.

  Taj sustav iznimno je povoljan, a usto pisač čini vrlo produktivnim i pouzdanim dodatkom vašem uredu.

  Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis
 • Pouzdan ispis bez prljanja

  Pouzdan ispis bez prljanja

  Svaki pisač opremljen je Epsonovom Micro Piezo tehnologijom glave pisača koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik iznimno velikog kapaciteta u potpunosti je ugrađen u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

  Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

 • Epsonova kvaliteta i miran rad

  Epsonova kvaliteta i miran rad

  Upotreba izvorne Epsonove tinte jamči vam kvalitetu kakvu zahtijevate od svojih ispisa, a svaku je bočicu s tintom moguće ponovno zatvoriti kada se ne upotrebljava.

  Uz Epsonovo jamstvo možete biti sigurni da ćete dobiti maksimalnu vrijednost, pouzdanost i sigurnost od svog pisača.

  Epsonova kvaliteta i miran rad
 • Bežični ispis uz Epson Connect

  Bežični ispis uz Epson Connect

  Epson Connect omogućuje vam ispis bilo gdje u svijetu, slanjem fotografija i dokumenata na pisač ili putem upravljačkog programa za udaljeni pisač. Epson Connect uključuje i aplikaciju Epson iPrint za jednostavan ispis putem Wi-Fi-ja za pametne telefone i tabletne uređaje. Dokumenti i fotografije mogu se ispisivati i izravno s mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti s uslugom Apple AirPrint. Podržan je i Google Cloud Print¹.

Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti.

REGISTRUJ
PROIZVOD