Epson MFP L565

Epson MFP L565

Recite zbogom klasičnim tintama i pridružite se Epson revoluciji sa spremnicima za boju!

GDJE KUPITI

599 KM

MPC

Model L565 nudi iznimno nizak trošak po stranici ispisa za crno-bijeli ispis i ispis u boji. Opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom u boji (cijan, žuta, magenta, crna), a uključene su i dvije dodatne bočice s crnom tintom, što korisnicima omogućuje ispis do 12.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji uz priloženi komplet tinti. Postavljanje je jednostavno i neće vam zadavati muke pa možete odmah započeti s radom. Wi-Fi spojivost uz Epson Connect olakšava ispis s pametnih telefona i tabletnih uređaja.

Product Features
Tehnologija boje Dye Ink
Rezolucija ispisa 5.760 x 1.440 dpi
Višenamjenski Pisanje, Skeniranje, Kopija
Brzina ispisa ISO/IEC 24734: 9,2 Str/min Monokrom, 4,5 Str/min Boja
Brzina ispisa draft: 33 Str/min Monokrom (obični papir), 15 Str/min Boja (obični papir)
Brzina pri jednostranom skeniranju (crna A4): 300 dpi 2,4 ms/redak
Brzina pri jednostranom skeniranju (u boji A4): 300 dpi 9,5 ms/redak
Rezolucija skeniranja: 1.200 dpi x 2.400 dpi (vodoravno x uspravno)
Formati papira: A4, A5, A6, B5, C6 (koverta), DL (koverta), Br. 10 (koverta), Dopis, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 16:9, Korisnički definirano
Priključci: WiFi, USB, Ethernet
Opseg isporuke: 4 pojedinačne bočice s tintom kapaciteta 70 ml (Bk, C, Y, M) i 2 dodatne bočice s crnom tintom, Glavni uređaj, Kabel za napajanje, Upute za određivanje postavki, Softver (CD), Garantna dokumentacija
Garancija: 12 Mjeseci; Produžite garanciju na 36 mjeseci registracijom proizvoda na www.epson.eu/printerwarranty

Potrošni materijal:

T6641 Crna boca sa tintom 70ml; 4000 str. ispisa C13T66414A 22 KM
T6642 Cyan boca sa tintom70ml; 6500 str. ispisa C13T66424A 22 KM
T6643 Magenta boca sa tintom 70ml; 6500 str. ispisa C13T66434A 22 KM
T6644 Yellow boca sa tintom 70ml; 6500 str. ispisa C13T66444A 22 KM
Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti. Također, uz registraciju uređaja dobijate Epson voucher za print po vlastitoj želji na boji i dimenziji majice po osobnom izboru.

REGISTRUJ
PROIZVOD

Visokokvalitetni, profesionalni ispis sad je iznimno povoljan

Bilo da radite od kuće ili iz ureda, Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom smanjit će vaše troškove ispisa i poslovanja. Naša serija tintnih pisača iznimno visokog kapaciteta kombinira pristupačnost, praktičnost, kvalitetu i pouzdanost u jednom nevjerojatnom paketu.

Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom savršen je izbor za svakoga tko želi iznimno povoljan ispis bez muke i smanjenja izvedbe ili kvalitete.

Glavne pogodnosti

 • Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

  Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

  Pisač sa sustavom spremnika s tintom iznimno visokog kapaciteta pruža Epsonovu kvalitetu po iznimno povoljnoj cijeni.

  Pisači su opremljeni izvornim Epsonovim bočicama s tintom velikog kapaciteta koji pružaju nevjerojatni kapacitet ispisa.

  Taj sustav iznimno je povoljan, a usto pisač čini vrlo produktivnim i pouzdanim dodatkom vašem uredu.

  Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis
 • Pouzdan ispis bez prljanja

  Pouzdan ispis bez prljanja

  Svaki pisač opremljen je Epsonovom Micro Piezo tehnologijom glave pisača koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik iznimno velikog kapaciteta u potpunosti je ugrađen u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

  Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

 • Epsonova kvaliteta i miran rad

  Epsonova kvaliteta i miran rad

  Upotreba izvorne Epsonove tinte jamči vam kvalitetu kakvu zahtijevate od svojih ispisa, a svaku je bočicu s tintom moguće ponovno zatvoriti kada se ne upotrebljava.

  Uz Epsonovo jamstvo možete biti sigurni da ćete dobiti maksimalnu vrijednost, pouzdanost i sigurnost od svog pisača.

  Epsonova kvaliteta i miran rad
 • Bežični ispis uz Epson Connect

  Bežični ispis uz Epson Connect

  Epson Connect omogućuje vam ispis bilo gdje u svijetu, slanjem fotografija i dokumenata na pisač ili putem upravljačkog programa za udaljeni pisač. Epson Connect uključuje i aplikaciju Epson iPrint za jednostavan ispis putem Wi-Fi-ja za pametne telefone i tabletne uređaje. Dokumenti i fotografije mogu se ispisivati i izravno s mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti s uslugom Apple AirPrint. Podržan je i Google Cloud Print¹.

Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti. Također, uz registraciju uređaja dobijate Epson voucher za print po vlastitoj želji na boji i dimenziji majice po osobnom izboru.

REGISTRUJ
PROIZVOD