Epson L1800 Foto

EPSON L1800 A3+ Foto

Recite zbogom klasičnim tintama i pridružite se Epson revoluciji sa spremnicima za boju!

GDJE KUPITI

1.349 KM

MPC

Ugrađeni sistem spremnika s tintom iznimno velike zapremine čini printer L1800 savršenim za intenzivnu upotrebu, pri čemu se posebna pozornost posvećuje postizanju povoljnog ispisa fotografije ili stranice u boji. Printer L1800 savršen je za kućanstva i male urede u kojima se fotografije i dokumenti u boji ispisuju u velikim količinama te sadrži šest bočica velike zapremine od 70 ml.

Product Features
Minimalna veličina kapljica: 1,5 pl, S tehnologijom kapljica promjenjive veličine
Tehnologija boje: Dye Ink
Rezolucija ispisa: 5.760 x 1.440 dpi
Brzina ispisa ISO/IEC 24734: 2,6 Str/min Monokrom, 2,6 Str/min Boja
Brzina ispisa: 15 Str/min Monokrom (obični papir), 15 Str/min Boja (obični papir), 45 sec po fotografiji formata 10 × 15 cm (Epson Premium Glossy Photo Paper)
Formati papira: A3+, A3, A4, A5, A6, B5, C4 (koverta), C6 (koverta), DL (koverta), Dopis, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 16:9, Legal
Kapacitet ladice za papir: 50 Listova
Priključci: USB
Opseg isporuke: 6 pojedinačnih bočica s tintom kapaciteta 70 ml (Bk, C, Y, M, LC, LM), Glavni uređaj, Kabel za napajanje, Upute za određivanje postavki, Softver (CD), Garantni list
Garancija: 12 Mjeseci; Produžite garanciju na 36 mjeseci registracijom proizvoda na www.epson.eu/printerwarranty

Potrošni materijal:

T6731 Crna boca sa tintom 70ml C13T67314A 29 KM
T6732 Cyan boca sa tintom70ml C13T67324A 29 KM
T6733 Magenta boca sa tintom 70ml C13T67334A 29 KM
T6734 Yellow boca sa tintom 70ml C13T67344A 29 KM
T6735 Light Cyan boca sa tintom 70ml C13T67354A 29 KM
T6736 Light Magenta boca sa tintom 70ml C13T67364A 29 KM
Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti. Također, uz registraciju uređaja dobijate Epson voucher za print po vlastitoj želji na boji i dimenziji majice po osobnom izboru.

REGISTRUJ
PROIZVOD

Visokokvalitetni, profesionalni ispis sad je iznimno povoljan

Bilo da radite od kuće ili iz ureda, Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom smanjit će vaše troškove ispisa i poslovanja. Naša serija tintnih pisača iznimno visokog kapaciteta kombinira pristupačnost, praktičnost, kvalitetu i pouzdanost u jednom nevjerojatnom paketu.

Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom savršen je izbor za svakoga tko želi iznimno povoljan ispis bez muke i smanjenja izvedbe ili kvalitete.

Glavne pogodnosti

 • Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

  Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

  Pisač sa sustavom spremnika s tintom iznimno visokog kapaciteta pruža Epsonovu kvalitetu po iznimno povoljnoj cijeni.

  Pisači su opremljeni izvornim Epsonovim bočicama s tintom velikog kapaciteta koji pružaju nevjerojatni kapacitet ispisa.

  Taj sustav iznimno je povoljan, a usto pisač čini vrlo produktivnim i pouzdanim dodatkom vašem uredu.

  Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis
 • Pouzdan ispis bez prljanja

  Pouzdan ispis bez prljanja

  Svaki pisač opremljen je Epsonovom Micro Piezo tehnologijom glave pisača koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik iznimno velikog kapaciteta u potpunosti je ugrađen u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

  Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

 • Epsonova kvaliteta i miran rad

  Epsonova kvaliteta i miran rad

  Upotreba izvorne Epsonove tinte jamči vam kvalitetu kakvu zahtijevate od svojih ispisa, a svaku je bočicu s tintom moguće ponovno zatvoriti kada se ne upotrebljava.

  Uz Epsonovo jamstvo možete biti sigurni da ćete dobiti maksimalnu vrijednost, pouzdanost i sigurnost od svog pisača.

  Epsonova kvaliteta i miran rad
 • Bežični ispis uz Epson Connect

  Bežični ispis uz Epson Connect

  Epson Connect omogućuje vam ispis bilo gdje u svijetu, slanjem fotografija i dokumenata na pisač ili putem upravljačkog programa za udaljeni pisač. Epson Connect uključuje i aplikaciju Epson iPrint za jednostavan ispis putem Wi-Fi-ja za pametne telefone i tabletne uređaje. Dokumenti i fotografije mogu se ispisivati i izravno s mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti s uslugom Apple AirPrint. Podržan je i Google Cloud Print¹.

Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti. Također, uz registraciju uređaja dobijate Epson voucher za print po vlastitoj želji na boji i dimenziji majice po osobnom izboru.

REGISTRUJ
PROIZVOD