Epson L300 Foto

EPSON L1300 A3

Recite zbogom klasičnim tintama i pridružite se Epson revoluciji sa spremnicima za boju!

GDJE KUPITI

979 KM

MPC

Ugrađeni sistem spremnika s tintom iznimno velike zapremine čini printer L1300 savršenim za intenzivnu upotrebu, pri čemu se posebna pozornost posvećuje postizanju najpovoljnijeg ispisa stranice. Printer L1300 savršen je za male urede u kojima se ispisuju dugačka izvješća, reklamni materijali ili CAD crteži, a uz njega je priloženo i pet bočica s tintom zapremine 70 ml. Ugrađeni sistem spremnika s tintom u printeru L1300 znači da možete ispisati do 7100 stranica crno-bijelo i 5700 stranica u boji bez dodatnog punjenja.

Product Features
Minimalna veličina kapljica: 3 pl, S tehnologijom kapljica promjenjive veličine
Tehnologija boje: Dye Ink
Rezolucija ispisa: 5.760 x 1.440 dpi
Brzina ispisa ISO/IEC 24734: 15 Str/min Monokrom, 5,5 Str/min Boja
Brzina ispisa: 30 Str/min Monokrom (obični papir), 17 Str/min Boja (obični papir)
Formati papira: A3+, A3, A4, A5, A6, B4, B5, C6 (koverta), DL (koverta), Br. 10 (koverta), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, Korisnički definirano, Legal
Kapacitet ladice za papir: 40 Listova
Priključci: USB
Opseg isporuke: 4 pojedinačne bočice s tintom zapremine 70 ml (crna, cijan, žuta i magenta) i 1 dodatna bočica s crnom tintom, Upravljački programi i pomoćni programi (CD), Ink set, Glavni uređaj, Kabel za napajanje
Garancija: 12 Mjeseci; Produžite garanciju na 36 mjeseci registracijom proizvoda na www.epson.eu/printerwarranty

Potrošni materijal:

T6641 Crna boca sa tintom 70ml; 4000 str. ispisa C13T66414A 22 KM
T6642 Cyan boca sa tintom70ml; 6500 str. ispisa C13T66424A 22 KM
T6643 Magenta boca sa tintom 70ml; 6500 str. ispisa C13T66434A 22 KM
T6644 Yellow boca sa tintom 70ml; 6500 str. ispisa C13T66444A 22 KM
Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti. Također, uz registraciju uređaja dobijate Epson voucher za print po vlastitoj želji na boji i dimenziji majice po osobnom izboru.

REGISTRUJ
PROIZVOD

Visokokvalitetni, profesionalni ispis sad je iznimno povoljan

Bilo da radite od kuće ili iz ureda, Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom smanjit će vaše troškove ispisa i poslovanja. Naša serija tintnih pisača iznimno visokog kapaciteta kombinira pristupačnost, praktičnost, kvalitetu i pouzdanost u jednom nevjerojatnom paketu.

Epsonov pisač sa sustavom spremnika s tintom savršen je izbor za svakoga tko želi iznimno povoljan ispis bez muke i smanjenja izvedbe ili kvalitete.

Glavne pogodnosti

  • Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

    Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis

    Pisač sa sustavom spremnika s tintom iznimno visokog kapaciteta pruža Epsonovu kvalitetu po iznimno povoljnoj cijeni.

    Pisači su opremljeni izvornim Epsonovim bočicama s tintom velikog kapaciteta koji pružaju nevjerojatni kapacitet ispisa.

    Taj sustav iznimno je povoljan, a usto pisač čini vrlo produktivnim i pouzdanim dodatkom vašem uredu.

    Iznimno ekonomičan za vrlo povoljan ispis
  • Pouzdan ispis bez prljanja

    Pouzdan ispis bez prljanja

    Svaki pisač opremljen je Epsonovom Micro Piezo tehnologijom glave pisača koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik iznimno velikog kapaciteta u potpunosti je ugrađen u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

    Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

  • Epsonova kvaliteta i miran rad

    Epsonova kvaliteta i miran rad

    Upotreba izvorne Epsonove tinte jamči vam kvalitetu kakvu zahtijevate od svojih ispisa, a svaku je bočicu s tintom moguće ponovno zatvoriti kada se ne upotrebljava.

    Uz Epsonovo jamstvo možete biti sigurni da ćete dobiti maksimalnu vrijednost, pouzdanost i sigurnost od svog pisača.

    Epsonova kvaliteta i miran rad
  • Bežični ispis uz Epson Connect

    Bežični ispis uz Epson Connect

    Epson Connect omogućuje vam ispis bilo gdje u svijetu, slanjem fotografija i dokumenata na pisač ili putem upravljačkog programa za udaljeni pisač. Epson Connect uključuje i aplikaciju Epson iPrint za jednostavan ispis putem Wi-Fi-ja za pametne telefone i tabletne uređaje. Dokumenti i fotografije mogu se ispisivati i izravno s mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti s uslugom Apple AirPrint. Podržan je i Google Cloud Print¹.

Registration

Kupovinom i registracijom ovog uređaja na ovoj stranici stičete pravo na učešće u izvlačenju jednog od 50 sretnih dobitnika dodatnog seta tinti. Također, uz registraciju uređaja dobijate Epson voucher za print po vlastitoj želji na boji i dimenziji majice po osobnom izboru.

REGISTRUJ
PROIZVOD